zaterdag 10 oktober 2015

Recept: Dark Brownies


Ik hou van brownies en ik houd van simpel.
En wat doe ik met simpele recepten? Die deel ik ;-)

Je hebt van die dagen dat je snel en makkelijk iets wilt bakken en mijzelf kennende... weeg ik niets en doe ik dan alles op de gok, meestal pakt het goed uit ook yay for me. De eerste keer dat ik deze brownies maakte was ik verrast van hoe lekker ze waren en moist! Mijn hersenen moesten op rewind om de verhoudingen weer terug te halen! En dit is mij gelukt! :-D dus lees verder voor het recept.

There are days when you want quick and easy baking and knowing myself ... I weigh nothing and I do everything on the eye, it usually works out well too yay for me. The first time I made these brownies I was surprised at how nice they were and moist! My brains had to rewind to retrieve the measuring! And this I managed! :-D So read on for the recipe.




Dit recept is voor 6 grote brownies of 12 kleine
Wat heb je nodig?
145 gr boter
1 cup (kokosbloesem)suiker
1 tl. vanille extract
3/4 cup cacaopoeder
2 eieren
1/2 cup bloem
evt. 2/3 cup noten
Brownie bakvorm of lasagneschaal
Bakpapier


Bekleed de bakvorm met bakpapier en zet opzij.
Verwarm boter, suiker en cacaopoeder au bain marie.
Roer dit tot een glad mengsel.
Laat het mengsel afkoelen.
Voeg na het afkoelen het vanille extract toe en de eieren.
Roer dit tot je een mooi glanzend mengsel hebt.
Voeg nu de bloem toe en vouw het door het mengsel todat het goed gecombineerd is.
Verdeel het beslag over de bakvorm en bak het af!


What do you need?
145g butter
1 cup (cocoblossom)sugar
1 tsp. vanille extract
3/4 cup cocoa powder
2 eggs
1/2 cup flour
optional. 2/3 cup crushed nuts
Brownie baking pan or lasagna dish
Parchment paper


Line the baking pan with parchment paper and set aside.
Heat butter, sugar and cocoa powder au bain marie.
Stir until smooth and allow to cool.
After cooling, you add the vanilla extract and eggs.
Stir until you have a nice shiny mixture.
Now add the flour and fold into the mixture untill it is well combined.
Transfer the batter into the prepared tin and bake!


oven: 170 ℃   baktijd: 25 minuten
oven: 170 ℃ baking time: 25 mins.

Enjoy!
Lissy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten